Sponsor mogelijkheden

'Een vertrouwd beeld in een nieuw jasje' zo kunnen wij de verandering van het evenement het kortst omschrijven. Een nieuwe naam, een nieuwe  locatie en veel nieuws op het gebied van truck- en tractorpulling.

'Power Valley' is hét evenement waar we liefhebbers van pk´s en spektakel zullen verwelkomen. In de buurt van Alkmaar streven wij ernaar bezoekers, sponsoren en deelnemers vooral méér bieden.

'Grow Together' is de passende gedachte bij deze uitdaging. Samen met het bestuur, onze enthousiaste vrijwilligers, teams uit de regio en de NTTO groeien we zo samen uit tot een begrip in de tractorpullingsport.

Wij hopen ook u te verwelkomen op 19 mei 2018.

7 jaar geleden zijn wij als ‘Stichting Tractor Pulling West-Friesland’ begonnen met het organiseren van een tractorpulling evenement in Noord-Holland. Zeven jonge bestuursleden hebben zich ingezet om de mensen in Noord-Holland kennis te laten maken met deze prachtige sport. Uit deze provincie komen immers deelnemers die al vele jaren succes hebben in tractorpulling op het hoogste niveau. Echter hadden fans en sponsoren niet de gelegenheid een wedstrijd dichtbij huis mee te maken.

Om de sport te promoten hebben wij het initiatief genomen om een tractorpulling- evenement neer te zetten. We hebben in deze 7 jaar het evenement gestaag zien groeien van lokaal naar nationaal niveau. Na een paar succesvolle edities in Wogmeer werd al duidelijk dat het huidige terrein tekort schoot in onder andere ruimte en infrastructuur.

Voor 2018 hebben we wederom een locatie ter beschikking die deze mogelijkheden wél biedt en wellicht niet geheel onbelangrijk; ook een stuk sfeer met zich meebrengt. Het evenemententerrein Geestmerambacht nabij Alkmaar geeft ons de gelegenheid om het evenement te laten groeien in omvang, kwaliteit en beleving.

Zoals bijvoorbeeld:

  • Ruimte om (in de toekomst) gebruik te maken van meerdere banen.
  • Meer presentatieruimte voor sponsoren.
  • Ruimte voor het bieden van andere vormen van entertainment zoals: Live muziek, shows en kindervermaak.

Power Valley biedt u verschillende promotiemogelijkheden, deze bestaan onder andere uit:

  • Vlaggen of banners op het evenemententerrein.
  • Vermelding in reclame en op drukwerk (flyers, posters en in advertenties).
  • Vermelding op ons 16m2 led-scherm.
  • Vermelding op de website www.powervalley.nl.
  • Vernoeming klasse sponsor, uw naam word verbonden aan één van de verreden klassen is komt hierdoor extra onder de aandacht.
  • Aankleding van onze crew.
  • Uitnodigen van relaties eventueel in combinatie met een VIP accommodatie.

Heeft u interesse of vragen over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Teams uit de omgeving