Coronaregels

Power Valley volgt hierin te allen tijde de richtlijnen van de Nederlandse overheid en past het beleid aan op de geldende regelgeving. Uiteraard zullen wij onze bezoekers hier dan ook tijdig over informeren!

CORONA TOEGANGSBEWIJS

Om toegang te krijgen tot Power Valley moet je, net als op alle andere evenementen, aan kunnen tonen dat je negatief bent getest op corona, volledig gevaccineerd, of hersteld bent van Corona. Gebruik van de app CoronaCheck is hiervoor verplicht. Download de app en maak een QR-code aan door een testbewijs, vaccinatiebewijs of herstelbewijs te uploaden. Volg de instructies in de app CoronaCheck of op www.coronacheck.nl. Wanneer je je moet testen moet dit via www.testenvoortoegang.nl. Maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde Testen Voor Toegang locatie, deze testen zijn geheel gratis. Let op! Testresultaten van de GGD of zelftests worden niet geaccepteerd als geldig corona toegangsbewijs. Je test mag niet ouder zijn dan 24 uur.

Heeft u geen smartphone? Of wilt u uw coronabewijs liever op papier? Of gaat u naar een activiteit met mensen zonder app? Dan kunt u het  coronabewijs voor uzelf of uw kinderen ook uitprinten via de website CoronaCheck.nl.

Bezoekers vanaf 13 jaar en ouder moeten een bewijs laten zien bij evenementen en activiteiten waar een bewijs verplicht is.

TOEGANG

Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR-code. Neem ook je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen).

Zonder de QR code in de CoronaCheck app en je legitimatiebewijs en toegangsticket krijg je geen toegang tot het evenement. Wanneer je dit niet goed geregeld hebt is Power Valley niet verplicht de ticketgelden te restitueren.