Power Valley info

Vrijdag 17 en zaterdag 18 mei gaan we weer los, dan is er weer een nieuwe editie van Power Valley. Lekker genieten van een dag vol spektakel en show voor jong en oud! Kortom er is genoeg te doen en te beleven.

Power Valley wordt ook dit jaar weer gehouden op het festivalterrein op het Geestmerambacht aan de Festivalweg te Oudkarspel.

Tickets kopen voor Power Valley kan je op 2 manieren doen. Voorafgaand zijn deze online te bestellen in onze ticketshop, maar ook op de dag zelf zijn ze verkrijgbaar bij de entree kassa op het festivalterrein.

Op Power Valley hebben hanteren we verschillende ticketprijzen voor diverse leeftijden, meer informatie hierover kun je vinden in onze ticketshop.

Kan uiteraard gebeuren, indien dit het geval is kan je even contact met ons opnemen door middel van het contactformulier.

Met de tweewieler naar Power Valley komen is de ideale manier. Per fiets is het evenement goed te bereiken. Je kunt je fiets gemakkelijk plaatsen op de speciaal ingerichte fiets parkeerplaats (vlak voor de ingang).

 

Vanuit de plaatsen Langedijk, Heerhugowaard, Warmenhuizen en Alkmaar is het prima te doen om met de fiets naar Power Valley te komen.

Dat is uiteraard mogelijk we bieden voldoende parkeergelegenheid en deze is bovendien gratis. Als je Festivalweg, 1724 PT Oudkarspel gebruikt voor de navigatie leidt deze je naar de parkeerplaats bij het festivalterrein.

 

Let op! De parkeerplaats is onbewaakt en parkeren is op eigen risico. Power Valley aanvaardt geen aansprakelijkheid voor vermissing van of schade aan het voertuig (of de inhoud daarvan).

Power Valley is helaas minder goed te bereiken met het openbaar vervoer. Wil je dit echter wel, dan kan je vanaf station Alkmaar of Heerhugowaard het beste per taxi naar Power Valley.

Vrijdag

Terrein open: 16.30 uur

Aanvang wedstrijd: 17.00 uur

Aanvang Pulling Party: 21.30 uur


Zaterdag

Terrein open: 13.00 uur

Aanvang wedstrijd: 14.30 uur

Aanvang Pulling Party: 20.00 uur

Op Power Valley is iedereen welkom. Voor jong en oud is er voldoende te zien en te beleven. Kortom, een lekkere dag uit voor het hele gezin!

Op Power Valley wordt met munten betaald. De munten zijn verkrijgbaar aan de diverse kassa’s op het terrein, waar je kunt betalen met je PINpas of cash geld. Met munten kun je wat lekkers te eten kopen, of het halen van je favoriete drankje.

Uiteraard kan je pinnen op Power Valley. Of je dat met je pas wilt doen of contactloos met je mobiel, beide is mogelijk. Zowel bij de entree, als bij de muntverkoop kassa’s zijn pinautomaten aanwezig. Munten kan je gebruiken om eten of drinken te “kopen” tijdens het evenement.

Persaccreditatie-aanvraag voor Power Valley is mogelijk. Neem hiervoor, en voor andere gerelateerde vragen in aanloop naar het evenement contact met ons op via info@powervalley.nl.

Power Valley beschikt ook over een speciale VIP area. Deze is voorzien van een mooi VIP terras met een ideaal uitzicht op de wedstrijdbanen. In de VIP area kun je onbeperkt genieten van je favoriete drankje, en is er een exclusief barbecue buffet aanwezig. Tickets hiervoor zijn op aanvraag te verkrijgen. Voor meer info over prijzen en beschikbaarheid kun je ons mailen naar info@powervalley.nl.

Meer vragen? Dat kan, gewoon even contact met ons opnemen door middel van het contactformulier.