Sponsors

De bedrijven die dit evenement mogelijk maken

Voor 2019 hebben we wederom een locatie ter beschikking die deze mogelijkheden wél biedt en wellicht niet geheel onbelangrijk; ook een stuk sfeer met zich meebrengt.

Het evenemententerrein Geestmerambacht nabij Alkmaar geeft ons de gelegenheid om het evenement te laten groeien in omvang, kwaliteit en beleving.

Zoals bijvoorbeeld:

  • Ruimte om gebruik te maken van meerdere banen.
  • Meer presentatieruimte voor sponsoren.
  • Ruimte voor het bieden van andere vormen van entertainment zoals: Live muziek, shows en kindervermaak.

Power Valley Sponsor

Neem contact met ons op voor verdere informatie.

Sponsor mogelijkheden

Power Valley’ is hét evenement waar we liefhebbers van pk´s en spektakel zullen verwelkomen. In de buurt van Alkmaar streven wij ernaar bezoekers, sponsoren en deelnemers vooral méér bieden.

Wij hopen ook u te verwelkomen op 11 mei 2019!

Grow Together

is de passende gedachte bij deze uitdaging. Samen met het bestuur, onze enthousiaste vrijwilligers, teams uit de regio en de NTTO groeien we zo samen uit tot een begrip in de tractorpullingsport.

8 jaar geleden zijn wij als ‘Stichting Tractor Pulling West-Friesland’ begonnen met het organiseren van een tractorpulling evenement in Noord-Holland. Zeven jonge bestuursleden hebben zich ingezet om de mensen in Noord-Holland kennis te latenmaken met deze prachtige sport. Uit deze provincie komen immers deelnemers die al vele jaren succes hebben in tractorpulling op het hoogste niveau. Echter hadden fans en sponsoren niet de gelegenheid een wedstrijd dichtbij huis mee te maken.

Om de sport te promoten hebben wij het initiatief genomen om een tractorpulling- evenement neer te zetten. We hebben in deze 8 jaar het evenement gestaag zien groeien van lokaal naar nationaal niveau. Na een paar succesvolle edities in Wogmeer werd al duidelijk dat het huidige terrein tekort schoot in onder andere ruimte en infra structuur.

Sluit Menu