Van der Sluis omarmt Power Valley ook in coronatijd

Op 25 september staat Geestemerambacht in Langedijk bol van truck- en tractorpulling. Voor de vierde keer wordt op deze locatie Power Valley georganiseerd, en Van der Sluis is wederom de hoofdsponsor van het evenement.

Power Valley is een evenement dat voor het hele gezin fantastisch is. Het enige truck- en tractorpulling evenement in Noord-Holland dat aangesloten is bij de Nederlandse Truck- en Tractorpulling Organisatie is mede bekend van tv-uitzendingen bij RTL7. Hoofdsponsor is ook dit jaar weer de firma Van der Sluis. Met vier vestigingen in Noord-Holland en één vestiging in Zuid-Holland is Van der Sluis, gespecialiseerd in landbouwmechanisatie, intern transport, constructie, reiniging en tuin- en park, goed vertegenwoordigd in de regio.

De vierde editie van Power Valley is een bijzondere editie. Oorspronkelijk stond het evenement in mei 2020 op het programma. Om bekende redenen kon dit niet doorgaan. Ook in mei 2021 was het nog niet haalbaar, maar gelukkig was er de mogelijkheid om het evenement opnieuw in te plannen op zaterdag 25 september.

Goed om te weten! Power Valley 2021 wordt gehouden onder de coronaregels die gelden voor evenementen in Nederland. Dit houd in dat er pas toegang verleend wordt indien je een coronatoegangsbewijs kunt tonen via de Corona Check app of geprint op papier. Ook is Power Valley 2021 een evenement met vaste zitplaatsen. Iedere bezoeker krijgt een vaste zitplaats toegekend. En elke bezoeker wordt ingedeeld in een tijdslot waarin hij of zij uitgenodigd wordt om toegang te krijgen tot het evenement.

De organisatie van Power Valley steekt zijn nek uit om een evenement te organiseren en dit wordt zeer gewaardeerd door Van der Sluis. Uiteraard moet het een evenement worden dat voldoet aan alle geldende voorwaarden en regels, maar hierom is er dan ook volop contact met alle betrokken instanties.

Op en rond de twee wedstrijdbanen zal het nodige ondersteunende materieel van Van der Sluis ingezet worden, en op het evenemententerrein zullen ook diverse demomodellen getoond worden aan de bezoekers. Wilt u Power Valley bezoeken? Kinderen tot en met 12 jaar kunnen de wedstrijd gratis bezoeken. Jeugd van 13 t/m 17 jaar betaald € 8,- en de toegangsprijs voor volwassenen is € 17,50. De wedstrijden beginnen om 14.30 uur. De geplande eindtijd van de wedstrijden is rond 20.00 uur.

Deel artikel