We gaan ervoor!

We gaan ervoor! Dus zet zaterdag 25 september 2021 maar in je agenda.

Vorig jaar hebben we Power Valley moeten cancellen. En in mei van dit jaar moesten we wederom en helaas een streep door het evenement zetten. Maar medio april zijn we op de achtergrond aan de slag gegaan om het evenement later in het jaar alsnog te kunnen organiseren. En dat is gelukt! Want zaterdag 25 september 2021 gaan we ervoor om een prachtig evenement neer te zetten.

Uiteraard zijn we afhankelijk van de geldende coronamaatregelen. Op basis hiervan zou het theoretisch zo kunnen zijn dat het evenement alsnog niet door kan gaan. Maar met de huidige maatregelen, die hopelijk binnenkort versoepeld worden, gaan wij er alles aan doen om er weer een onvergetelijke dag van te maken.

Aangezien we nu nog niet weten welke maatregelen er eind september in Nederland gelden kunnen we op dit moment nog niet exact aangeven hoe de dag eruit gaat zien. Dus houd de website en de social media kanalen van Power Valley in de gaten. Dan proberen wij u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. Maar uiteraard hopen we zaterdag 25 september 2021 op een veilige manier zo veel mogelijk tractorpulling liefhebbers te mogen ontvangen op ons evenemententerrein.

Deel artikel