Van der Sluis trouwe hoofdsponsor Power Valley

Vanaf de tijd dat de Stichting Tractor Pulling West-Friesland de wedstrijd organiseerde in de Wogmeer (gelegen tussen Heerhugowaard en Hoorn) is de firma Van der Sluis al een betrokken sponsor van het evenement.

Toen de wedstrijd in 2017 verhuisde naar het evenemententerrein  Geestmerambacht verhuisde Van der Sluis gewoon mee. Op de nieuwe locatie zijn ze net als op de oude locatie hoofdsponsor van het evenement. En het goede nieuws is dat Van der Sluis de aankomende drie edities sowieso hoofdsponsor zal zijn. Hiernaast is de intentie uitgesproken om in lengte van jaren het hoofdsponsorschap in te vullen met elkaar.

Met specialismen op het gebied van landbouwmechanisatie, intern transport, constructie, reiniging en tuin & park is Van der Sluis BV de professionele partner in Noord-Holland. Betrouwbaarheid, kwaliteit, vakmanschap en service zijn waarden die ze sinds 1962 als familiebedrijf nauwkeurig nastreven. Met vestigingen in Dirkshorn, Anna Paulowna, Zwaagdijk-Oost en De Goorn én de volledige uitgeruste servicebussen zijn ze altijd bij u in de buurt!

Bij Van der Sluis BV gaan ze graag een stapje verder dan normaal. Ze zijn daarom continu bezig de producten en diensten naadloos aan te sluiten op de wensen en behoeften van de klanten. Met meer dan 60 vakbekwame werknemers op vier verschillende locaties bieden ze ondersteuning aan de klanten. Zo bieden ze niet alleen machines van de hoogste kwaliteit, maar zorgen de monteurs ervoor dat alle machines naar behoren blijven werken en bieden ze een storingsdienst.

Via Van der Sluis zullen er een behoorlijk aantal machines ingezet worden voor onderhoud aan de wedstrijdbanen, maar ook voor logistieke doeleinden. Qua zichtbaarheid is Van der Sluis op diverse onderdelen binnen Power Valley aanwezig. Nieuw bij de aanstaande editie van Poower Valley, op 11 mei, is dat er vele gasten namens Van der Sluis uitgenodigd worden. Zij hebben toegang tot de speciale Van der Sluis ruimte op het wedstrijdterrein. Dit geeft Van der Sluis de gelegenheid om het persoonlijke contact op te zoeken met de gasten op die dag.

Deel artikel