Verberne-Baron’s speelparadijs

Tijdens de aankomende editie van Power Valley zal er voor de jongere bezoekers, naast de truck en tractorpulling wedstrijden, nog het nodige aan extra vertier zijn.

In het Verberne-Baron speelparadijs kunnen de kinderen hun hart ophalen bij het springkussen, de stormbaan, en de grote zandbak. Bovendien zijn er clowns aanwezig die de jonge pullerfans kunnen schminken.

Verberne-Baron mogen we verwelkomen als nieuwe sponsor en het bedrijf staat voor kwalitatief hoogwaardig werk en verzorgt de complete herinrichting van o.a. straten, winkelcentra en complete wijken. Al sinds 1997 zijn zij de vaste leverancier van de gemeente Alkmaar. De mannen van Verberne-Baron kom je dan ook nagenoeg op elke hoek van de straat in Alkmaar tegen!

Verberne-Baron is in 1995 opgericht door Ed Verberne en Rob Baron en bestaat dit jaar op de kop af 20 jaar! Door het leveren van kwalitatief hoogwaardig straatwerk en mede door de groeiende vraag hiernaar, is het bedrijf snel gegroeid en heeft inmiddels 30 medewerkers in dienst.

Het speelparadijs bij Power Valley is gesitueerd op het zogenaamde voorterrein, en is volledig omringt door hekken. Zodoende kan er goed toezicht gehouden worden en kunnen de kleine bezoekers niet zomaar zelfstandig het speelparadijs verlaten.

Deel artikel